Bu Blogda Ara

31 Ekim 2010 Pazar

Oktay Usta Pratik Yaş Pasta Tarifi ANLATIMI YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Malzemeler
3 adet yumurta
1,5 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 yemek kaşığı sıvıyağ

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Hazırlanışı :

Keki için üst kısımda saydığımız bütün malzemeler karıştıralım. Yağlamış olduğumuz tepsiye koyularak pişmeye bırakalım. Üzeri için bir tencereye malzemeleri koyalım ve kısık ateşte kremasını pişirelim. Kek soğuduktan sonra


Pratik Yaş Pasta ,Pratik Yaş Pasta tarifleri,Pratik Yaş Pasta tarifi,Pratik Yaş Pasta tarif,Pratik Yaş Pasta yapılışı,Pratik Yaş Pasta yapımı,Pratik Yaş Pasta anlatımı,Pratik Yaş Pasta resimli anlatımı,Pratik Yaş Pasta oktay usta,oktay usta Pratik Yaş Pasta tarifi,Pratik Yaş Pasta ramazan tarifi,Pratik Yaş Pasta doğum günü pastası,doğum günü pastası tarifi

30 Ekim 2010 Cumartesi

Oktay Usta Haluj Tarifi RESİMLİ ANLATIM

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hamur Malzemeleri :

  • 750 gr un
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz
  • Ilık su
İç Malzemeleri :
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Haluj ,Haluj tarifleri,Haluj tarifi,Haluj tarif,Haluj yapılışı,Haluj yapımı,Haluj anlatımı,Haluj nasıl yapılır,Haluj oktay usta,oktay usta Haluj tarifi,mantı tarifleri,Haluj mantısı tarifi,Haluj mantısı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İLE BİRLİKTE

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Zeytinyağlı Lahana Dolması tarifleri, Zeytinyağlı Lahana Dolması yapılışı, Zeytinyağlı Lahana Dolması tarifi, Zeytinyağlı Lahana Dolması yemeği,yemek tarifleri,Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi ,Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi anlatımı,Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi yeşil elma bölümü ,Oktay Usta Zeytinyağlı Lahana Dolması Tarifi yapımı
Zeytinyağlı Lahana Dolması tarifleri, Zeytinyağlı Lahana Dolması yapılışı, Zeytinyağlı Lahana Dolması tarifi, Zeytinyağlı Lahana Dolması yemeği,yemek tarifleri
Mutfak: Türk Süre: 20-40dk
MALZEMELER
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
1 orta boy gevsek yaprakli lahana 2 su bardagi pirinç 1 su bardagi zeytinyag 1 çorba kasigi çam fistigi 2 çorba
kasigi kus üzümü 1 çorba kasigi kuru nane 8-10 sogan 8-10 dal maydanoz 1 çay kasigi toz seker 1 çay kasigi tarçin
1 çay kasigi yenibahar 8-10 dal dereotu 1 tatli kasigi tuz
YAPILIŞ TARİFİ
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

29 Ekim 2010 Cuma

Oktay Usta Şak Şuka Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜYLE BİRLİKTE

Şak Şuka ,Şak Şuka tarifleri,Şak Şuka tarifi,Şak Şuka tarif,Şak Şuka yapılışı,Şak Şuka yapımı,Şak Şuka anlatımı,Şak Şuka nasıl yapılır,Şak Şuka oktay usta,oktay usta Şak Şuka tarifi,Şak Şuka ramazan tarifi,Şak Şuka ramazan menüsü,Şak Şuka iftar menüsü,Şak Şuka ramazan yemekleri,iftar yemekleri,ramaazan yemekleri

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
merhaba arkadaşlarşak şuka tarifi ile karşınızdayızşak şuka diyince aklınıza şak şuka şakada şuka şarkısıgelebilir benimde aklıma o geldi ama çoklezzetili bir tarif olduğu gerçeği bunu gölgedebırakır şarkı ne kadar dandikte olsayemekle şarkını bir alakası yoktur yemeğin adının şak şuka olmasıda şöyle anlatılırçok saygı değer bir şahsiyet yemeğe arkadaşlarını çağıracakmış bu yüzdenhanımına güzel yemekler yapmasını söylemiş hanımıda değişik bir yemek yapmış ve misafirlerin önüne koymuş adam ilk defa bu yemeği görünce ve önemli olduğu için çok kızmış hanımına iki tokat atmış ve tokat sırasında şak şuk sesleri çıkmış ardından yemeği yiyip beğenmişler ve adıda bu olmuş!!
Malzemeler2 büyük patlıcan300 gr. dolmalık biber100 gr. acı sivri biber1 yumurta½ kg. domates1 çay bardağı zeytinyağHazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ


28 Ekim 2010 Perşembe

Oktay Usta Kolay Çarşaf Böreği Tarifi YEŞİL ELMA VİDEOLU

Oktay Usta Kolay Çarşaf Böreği Tarifi ,Oktay Usta Kolay Çarşaf Böreği Tarifi yapılışı,Oktay Usta Kolay Çarşaf Böreği Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Kolay Çarşaf Böreği Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Kolay Çarşaf Böreği Tarifi anlatımı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ tarifleri, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ yapılışı, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ tarifi, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ yemeği, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİKOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ tarifleri, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ yapılışı, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ tarifi, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ yemeği, KOLAY ÇARŞAF BÖREĞİ

Malzemeler
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
1 kg. un
Tuz
Aldığı kadar su (kulak memesi yumuşaklığında)
İçi İçin
1 kg. patates (haşlanmış)
300 gr. kıyma
1 baş soğan
Yapılışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Fırında Sütlaç Tarifi YEŞİL ELMA RESİMLİ VİDEOLU ANLATIM

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler
1,5 çay bardağı pirinç
2 su bardağı şeker( tatlıyı sevenler yarım bardak kadar daha ilave edebilir)
1 paket vanilya
1 litre su
3 yemek kaşığı pirinç unu1 litre
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Ayvalı Kuzu Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İLE BİRLİKTE

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 2 adet ayva
* yarım kg. kuzu eti
* 4 soğan
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* 2 defne yaprağı
* 1 tatlı k. un
* 1 tatlı k. tane karabiber
* tuz
* su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
sıvıyağ
Hazırlanışı :
oktay usta,oktay usta yemek tarifleri,yemek tarifleri,resimli yemek tarifleri,kolay yemek tarifleri,ayvalı kuzu,ayvalı kuzu tarifi,ayvalı kuzu yemeği,oktay usta tarifleri
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

26 Ekim 2010 Salı

Oktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi YEŞİL ELMA VİDEOSU

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
malzemeler
1 Kg dolmalık kabak
2 Çorba kaşığı dolmalık pirinç
300 Gr orta yağlı kıyma
2 Adet büyük boy domates
2 Adet soğan
1 Çorba kaşığı margarin
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dereotu
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Oktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi ,Oktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi yapılışıiOktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi anlatımı,Oktay Usta Etli Kabak Dolması Tarifi video

Emine Beder Fırında Kekikli Tavuk Tarifi YAPILIŞI TV 8

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 1 bütün tavuk
* 1 soğan
* 6 diş sarımsak
* 1 tutam taze kekik
* tuz, karabiber
* 1 çorba k. mayonez
* 4 patates
Hazırlanışı :
Emine Beder Fırında Kekikli Tavuk Tarifi ,Emine Beder Fırında Kekikli Tavuk Tarifi yapılışı,Emine Beder Fırında Kekikli Tavuk Tarifi Emine Beder Fırında Kekikli Tavuk Tarifi video

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

25 Ekim 2010 Pazartesi

Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 6 yaprak milföy
* 1 kase beyaz peynir
Üzeri için:
* yumurta
* çörek otu
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı :a
Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi ,Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi yapılışı,Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi yapımı,Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi anlatımı,Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Milföyden Parmak Börek Tarifi resmi sitesi
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi YAPILIŞI VİDEO RESİM

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
MALZEMELER:
6 yufka
2 yumurta
1 şişe soda
1/2 bardak sıvıyağ
1/2 bardak süt
1/2 bardak yoğurt
YAPILIŞI:
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi ,Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi yapılışı,Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi yapımı,Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi anlatımı,Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi nasıl yapılır,Emine Beder Mayalı Buzluk Böreği Tarifi resmi sitesi

Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İLE BİRLİKTE

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 2 levrek
* 3 domates
* 3 biber

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* 1 kase mantar
* 1 patates
* 1 limon

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* 2 defne yaprağı
* 1 çay k. tane karabiber
* 1 tutam maydanoz
* zeytinyağı

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* tuz,su
Hazırlanışı
Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi ,Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi yapılışı,Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi anlatımı,Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Levrek Buğlama Tarifi oktay ustam
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Kayısılı İrmik Tatlısı Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 1 lt. süt
* 1 su b. toz şeker
* 7 çorba k. irmik
* 1 tatlı k. vanilya
* 1 kase kayısı
Sosu için:
* 2 su b. kayısı suyu
* 1 çorba k. nişasta
Üzeri için:
* 1 poşet toz şanti
* Yarım su b. süt
* Taze nane
Hazırlanışı :
Tencereye 1 lire sütü alın.Üzerine 1 su bardağı toz şeker,7 çorba kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı vanilya ilave edin.İrmikli karışımı sürekli karıştırarak pişirin.1 kase kayısıyı küp olara kesin.Kayısıları irmik muhallebinin içine dahil edin ve karıştırın.Sosu için bir tencereye 2 su bardağı kayısı suyu ve 1 çorba kaşığı nişastayı ilave edip sosu kaynatın. Yuvarlak yada kalp şeklinde bir kalıbı servis tabağına alın.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Kalıbın içine irmik tatlısını boşaltın.İrmik tatlısının üzerine kayısılı sosu dökün.Buzdolabında irmikli tatlıyı bekletin ve soğutun.Tatlının üzeri için 1 poşet toz şantiyi bir kaba alın ve üzerine yarım su bardağı sütü ilave ediop mikserle çırpın.Buzdolabından irmik tatlısını çıkartın.İrmik tatlısının üzerini şanti ile süsleyip servis edin.
afiyet olsun

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Prenses Tatlısı Tarifi YEŞİL ELMA VİDEOLU

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler
1 su bardağı toz şeker
2 çay bardağı un
4 su bardağı süt
1 çorba kaşığı margarin
1 paket vanilya
Sosu İçin
4 çorba kaşığı kakao
4 çorba kaşığı pudra şekeri
Yarım paket margarin
1 adet yumurta
Yarım su bardağı hindistan cevizi
Yapılışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZTARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Şehriye Pilavı Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun
Malzemeler
1 su bardağı arpa şehriye
2 yemek kaşığı tereyağ
sıcak su
tuz
tavuk bulyon(isteğe bağlı)

Hazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

24 Ekim 2010 Pazar

Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ TARİFİ

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun
Ekmekleri yuvarlak bir kalıpla kesin. Üzerlerine krem peynir sürün.
Malzemeler :
* 1 Paket Krem Peynir
* Çeri Domates
* Siyah Zeytin Ezmesi
* Siyah Zeytin
* Maydanoz
* Tuzlu Bisküvi Ya Da Tost Ekmeği
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
* Ekmekleri yuvarlak bir kalıpla kesin. Üzerlerine krem peynir sürün. Üzerine maydanoz yaprağı yapıştırın.
* Domatesleri ikiye kesin. Kestiğiniz kısımlar ekmeğe gelecek şekilde yerleştirin. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın ve ikiye bölün.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* Domates uğur böceğinin vücudu olacak. Siyah zeytini de kafası olacak şekilde yerleştirin.
* Yağlı kağıt kesip külah gibi kıvırın. Ucu çok ince olmalı. İçine zeytin ezmesini doldurun.
* Domateslerin üzerine benek gibi minik minik sıkın. Bu şekilde servis edebilirsiniz.
Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi ,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yapılışı,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yeşil
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZelma,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi anlatımı,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi video,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yşil elma,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yapımı
Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi ,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yapılışı,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi anlatımı,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi video,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yşil elma,Oktay Usta Uğur Böceği Kanepesi Tarifi yapımı

Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi RESİMLİ YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun
Malzemeler :
* Hamburger:
4 Hamburger Ekmeği
4 Yumurta
2 Domates
Kaşar Peyniri
Beyaz Peynir
Sucuk
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Kaşar peynirini ve beyaz peyniri rendeleyerek karıştırma kabına alın. Ardından üzerine incecik doğranmış sucuğu ekleyerek iyice karıştırın. Bu karışımdan 8 köfte yapın.
Hamuburger ekmeklerini ikiye ayırarak yağlanmış fırın tepsisine dizin.Ekmeklerin üzerine birer dilim yuvarlak kesilmiş domates koyun.
Hazırladığınız köfteleri bu domateslerin üzerine alın. Ortasında minik bi havuz oluşturduktan sonra içlerine birer yumurta sarısı koyarak önceden ısıtılmış 170 derecede yumurtalar pişinceye kadar pişirin.
Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi ,Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi yapılışı,Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi anlatımı,Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Sucuklu Peynirli Yumurtalı Açık Hamburger Tarifi yapımı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Kabakburger Tarifi YEŞİL ELMA RESİMLİ

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun
Kabakları rendeleyin ve suyunu sıkın.
Karıştırma kabına alın.
Dereotunu ve maydanozu doğrayıp ilave edin.
Malzemeler :
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* 2 Kabak
2 Yumurta
1 Çay B. Yer Fıstığı
2 Çorba K. Haşlanmış Pirinç
1 Tutam Dereotu
1 Tutam Maydanoz
Tuz
Karabiber
Galeta Unu
Alabildiği Kadar Söke Un
* Sosu İçin:
2 Domates
Zeytinyağı
Kekik
Tuz
Hazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Kabakları rendeleyin ve suyunu sıkın. Karıştırma kabına alın. Dereotunu ve maydanozu doğrayıp ilave edin. Yumurtaları kırın. Tuzunu ve karabiberini dökün. Çekilmiş yer fıstığını ve haşlanmış pirinci ekleyin. Az unu ve galeta ununu da koyup elinizle karıştırın. Ekmeklerin büyüklüğünde köfteler yapın.
Az yağda çevirerek kızartın. Sosu için, domatesleri rendeleyin ve tavaya koyun.
Zeytinyağını dökün. Pişmeye yakın tuzunu ve kekiğini atın. Ekmekleri ikiye bölün ve fırın tepsisine dizin. 180 derecelik fırında kızrtın. Ekmeklerin üzerine köfteleri yerleştirin. Sosunu kepçeyle üzerlerine paylaştırarak üstlerini ekmekle kapatmadan servis edin.
Oktay Usta Kabakburger Tarifi ,Oktay Usta Kabakburger Tarifi yapılışı,Oktay Usta Kabakburger Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Kabakburger Tarifi anlatımı,Oktay Usta Kabakburger Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Kabakburger Tarifi yapımı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi YEŞİL ELMA RESİM VİDEO

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Karıştırma kasesine mayayı koyun ve üzerine ılık su ekleyip
elinizle mayayı eritin. Unun üzerine tuz ve şeker serpip, harmanlayın.
Malzemeler :
* Sandeviç Ekmeği İçin:
3 Su B. Söke Un
Yarım Paket Yaş Maya
1 Çay B. Süt
Yarım Çay B. Sıvıyağ
Tuz
Su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* Üzeri İçin:
1 Yumurta Sarısı
* Arası İçin:
5 Dilim Füme Somon
1 Kırmızı Soğan
1 Kırmızı Biber
1 Demet Kıvırcık
1 Salatalık
Hazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Karıştırma kasesine mayayı koyun ve üzerine ılık su ekleyip elinizle mayayı eritin. Unun üzerine tuz ve şeker serpip, harmanlayın. Mayanın kasesine unu dökün ve yoğurmaya başlayın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. İyice yoğurduktan sonra 5 bezeye bölün. Küçük rulo şekli verin. Kenarları ince, ortası şişkin olmalı. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve mayalanmaya bırakın.
Fırına koymadan bir çubuk yardımıyla sandviçlerin ağız kısmını çizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Sandviçlerin ağzını açın. Kıvırcığı, kırmızı soğanı, salatalığı ve kırmızı biberi dilimleyin. Sandviçlerin içine hepsinden koyun. Son olarak da bir dilim somon yerleştirin.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi ,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi yapılışı,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi anlatımı,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi video

20 Ekim 2010 Çarşamba

Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi YEŞİL ELMA YAPIMI YAPILIŞI

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Küçük küçük doğrayın. Tavaya toz şekeri alın.
Üzerine ananas ilave edin.
Malzemeler :
* 3 Yumurta
1 Su B. Toz Şeker
1 Çay B. Süt
1 Su B. Sıvıyağ
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
1 Çay B. File Badem
6 Çorba K. Söke Un
* Ananası İçin:
1 Ananas
1 Çay B. Toz Şeker
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Ananasın kabuklarını soyun ve içini çıkarın. Küçük küçük doğrayın. Tavaya toz şekeri alın. Üzerine ananas ilave edin. Karıştırma kabına yumurtaları kırın. Şekeri ilave edip iyice çırpın. Sıvıyağı ve sütü dökün. 6 çorba kaşığı kadar un ilave edin.
Karıştırdıktan sonra vanilyayı, kabartma tozunu ve file bademi ekleyip tekrar karıştırın. Tavadaki ananasın yarısını karışıma ilave edin. Yağlanmış kek kalıbına karışımı dökün. Pişen keki servis tabağına ters çevirin. Tavada kalan ananası da üzerine dökerek servis edin.
Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi ,Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi yapılışı,Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi anlatımı,Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi ,Oktay Usta Bademli Ananaslı Kek Tarifi yeşil elma

Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi YEŞİL ELMA YAPIMI YAPILIŞI

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Kuru kayısıyı ve inciri küçük küçük doğrayın.
Yumurtaları karıştırma kabına kırın.
Sütü ve sıvıyağı dökün.
Malzemeler :
* Ballı Kuruyemişli Kek:
3 Yumurta
1 Su B. Bal
1 Su B. Süt
1 Su B. Sıvıyağ
1 Paket Kabartma Tozu
1 Paket Vanilya
2 Su B. Söke Un
Kayısı Çekirdeği
Kuru Üzüm
Kayısı
Fındık
Ceviz
İncir
Hazırlanışı
Kuru kayısıyı ve inciri küçük küçük doğrayın. Yumurtaları karıştırma kabına kırın. Sütü ve sıvıyağı dökün. Karıştırdıktan sonra kabartma tozunu ve vanilyayı ilave edin ve karıştırın. Unu ve peşinden balı ekleyin.
Kuru yemişleri de ilave ettikten sonra iyice karıştırın. Kıvamı sıvı olursa tepeleme iki kaşık daha un ilave edin.Son kez karıştırdıktan sonra yağlanmış yuvarlak kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. İlk sıcaklığı geçince servis tabağına ters çevirin.
Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi ,Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi yapılışı,Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi anlatımı,Oktay Usta Ballı Kuruyemişli Kek Tarifi yapımı

19 Ekim 2010 Salı

Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 2 Paket Karışık Erişte
1 Tavuk Göğsü
1 Kase Mantar
1 Kase Çeri Domates
Sıvıyağ
Sarımsak
Soya Sos
Değirmen Karabiber
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Erişteyi az suda haşlayın. Tavuk göğsünü ince dilimleyin ardından jülyen doğrayın. Mantarları da ince ince doğrayın. Birkaç diş sarımsak doğrayın. Yağ döktüğünüz tavada önce sarımsakları ve mantarları kavurun. Dilerseniz zencefil de rendeleyebilirsiniz.
Tavukları da ekledikten sonra karıştırmaya devam edin. Tavuklar kavrulduktan sonra domatesleri, soya sosunu ve karabiberi ekleyerek pişmeye bırakın. Haşladığınız erişteyi geniş bir servis tabağına alın. Ortasına tavukları koyun.

Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi ,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi yapılışı,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi anlatımı,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi yeşil elma

Oktay Usta Kuzu Etli Börülceli Lahana Kapaması Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
*1 Kapamalık Lahana
300 Gr Kuzu Eti
1 Kase Haşlanmış Börülce
1 Kuru Soğan
5 Diş Sarımsak
1 Çorba K. Domates Salçası
1 Çorba K. Biber Salçası
Mısırözü Yağı
Tuz
Su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Top lahanayı ikiye bölün. Köklerini ayırın. Tencereye mısırözü yağını dökün ve doğranmış kuzu etlerini kavurun. Soğanları ve sarımsakları doğrayın. Lahana yapraklarını dörde bölün. Ortalarını da irice doğrayın. Soğanları ve sarımsakları salçayla kavurduktan sonra börülceleri de ekleyin.
Doğradığınız lahanalarla üzerini tamamen kapatın. Lahanaların üzerine önce bir kapak yerleştirin ve kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Lahanalar iyice çökünce kapağı alıp tuzunu atın ve pişirmeye devam edin. Piştikten sonra da tencereyi servis tabağına ters çevirin.
Oktay Usta Kuzu Etli Börülceli Lahana Kapaması Tarifi ,Oktay Usta Kuzu Etli Börülceli Lahana Kapaması Tarifi yapılışı,Oktay Usta Kuzu Etli Börülceli Lahana Kapaması Tarifi nasıl ytapılır,Oktay Usta Kuzu Etli Börülceli Lahana Kapaması Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Kuzu Etli Börülceli Lahana Kapaması Tarifi oktayustam.com

Oktay Usta Koca Bakla Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Yarım Kg. Koca Akbakla
350 Gr. Kuzu Eti
1 Soğan
5 Diş Sarımsak
2 Çorba K. Domates Salçası
1 Tatlı K. Söke Un
1 Kavanoz Biber Sosu
1 Tutam Maydanoz
Pul Biber
Sıvıyağ
Tuz
Şeker
Su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Tencereye yağı koyun ve kuzu etini kavurun. Doğranmış soğanı ve sarımsağı kavurun. Ardından salçayı ve unu da ekleyerek kavurmaya devam edin.
Suyunu koyun kapağını kapatıp bir süre pişirin. Haşlanmış akbaklayı tencereye alın. Biraz şekeri, tuzu, pul biberi ekleyerek pişmeye bırakın. Maydanozları doğrayın ve üzerine dökün.
Oktay Usta Koca Bakla Tarifi ,Oktay Usta Koca Bakla Tarifi yapılışı,Oktay Usta Koca Bakla Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Koca Bakla Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Koca Bakla Tarifi anlatımı,Oktay Usta Koca Bakla Tarifi tam tarifi,oktayustam.com

Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 6 Patates
* 300 Gr. Kuzu Eti
* 2 Soğan
* 2 Diş Sarımsak
* 3 Biber
* 2 Çorba K. Salça
* 2 Domates
* Sıvıyağ
* Tuz
* Karabiber
* Su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
* Patatesleri soyun ve üçe bölün. Ortalarını oyarak çıkarıp çanak şekli verin. İçinden çıkan parçaları kapak yapmak üzere ayırın.
* Sıvıyağda yarı kıvamda pişirin. Kuzu etlerini küçük küçük doğrayın. Soğanları ve sarımsakları yemeklik doğrayın.
* Küçük bir tencereye sıvıyağ döküp soğanı ve sarımsağı kavurun. Üzerine etleri ve salçanın bir kısmını alın. Yeteri kadar su ilave edip kapağını kapatıp pişirin.
Pişmesine yakın doğranmış sivri biberleri ilave edin. Ardından doğranmış domatesleri ekleyin. Tuzunu ve karabiberini atın.
* Tamamen piştikten sonra kızarmış patateslerin içine etli harcı doldurun. Üzerlerine kapaklarını kapatın. Yuvarlak fırın tepsisine dizin.
* Kalan salçayı suyla karıştırın ve küçük bir tencereye alın. Sos kıvamına gelince tepsiye patateslerin üzerine dökün.
* Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.
Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi ,Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi yapılışı,Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi anlatımı,Oktay Usta Kuzu Etli Patates Dolması Tarifi yapım

Oktay Usta Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Yarım Kg. Tavuk But
2 Havuç
1 Patates
1 Su B. Bezelye
1 Soğan
5 Diş Sarımsak
1 Kase Ev Yapımı Konserve Domates
Domates Kurusu
Biberiye
Sıvıyağ
Tuz
Tane Karabiber
* Kapatmak İçin:
3 Su B. Söke Un
Tuz
Su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Un, su ve tuzu geniş bir kapta yoğurun. Kıvama gelince hamuru sekize bölün. Tavaya sıvıyağ dökün. Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayıp tavada yarım kıvamda pişirin ve bir tabağa alın. Doğranmış tavuk etini tavada kavurun. Soğanları doğrayın. Tavaya ekleyin dilerseniz karabiber de dökebilirsiniz.
Tavuklar piştikten sonra patates ve havuçları da ekleyin. Biberiye ve tuzu da koyduktan sonra iyice karıştırın. Sekiz küçük güveci elinizle ıslatın. Hazırladığınız iç harcı küçük güveçlere paylaştırın.
Üzerlerine birer tane domates kurusu koyun. Hamurları güveçleri kapatacak kadar açın. İçleri koyduğunuz güveçlerin ağzını hamurla kapatın ve tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında hamuru kızarıncaya kadar pişirin.
Oktay Usta Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı Tarifi, Oktay Usta Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı Tarifi anlatımı, Oktay Usta Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı Tarifi nasıl yapılır, Oktay Usta Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı Tarifi oktay usta, Oktay Usta Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı Tarifi yeşil elma

Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Sebze Soteli Fırında Levrek:
2 Levrek
Tuz
Karabiber
* Mantolamak İçin:
Söke Un
Yumurta
Tost Ekmeği
Yeşil Soğan Yaprağı
Maydanoz
* Garnitürü İçin:
1 Kase Soya Filizi
2 Havuç
Yarım Pırasa
1 Patates
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
* Salatası İçin:
Kırmızı Soğan
Çeri Domates
Marul
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Levrekleri temizleyip dilimleyin. Üzerlerine tuz ve karabiber dökün. Yeşil soğanı ince ince kıyın. ekmekleri iyice ufalayın. İkisini bir tabakta karıştırın. Yumurtayı kırıp çırpın. Balık dilimlerini önce iki taraflı olarak una bulayın. Sonra tek tarafını yumurtaya ve ekmeğe batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Garnitürü hazırlarken; patatesi, havucu ve pırasayı ince ince doğrayıp yağda kavurun. Tuzunu ve karabiberini ilave edin.
Salata malzemelerini doğrayın ve servis tabağının kenarlarına koyun. Ortaya sotelenen garnitürü dökün. Garnitürün üzerine pişen balıkları alın.
Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi ,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi anlatımı,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi yapımı

17 Ekim 2010 Pazar

Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 8 haşlanmış patates
* 2 çorba k.tereyağı
* 1 su b.kaşar peynir rendesi
* 3 sosis
* siyah zeytin
* yeşil zeytin
* tane mısır
* bezelye
* ketçap
* mayonez
* tuz, karabiber
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı :
Haşlanmış patatesleri püre haline getirin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışıma kaşar peyniri rendesini de ekleyin. Hazırladığınız patates pürelerini sufle kaplarının içinde bir havuz oluşturacak şekilde kaplayın.
Diğer tarafta iç harcı için karıştırma kabına doğranmış sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tane mısır ve bezelyeyi alarak sufle kaplarına paylaştırın. Üzerine kaşar peyniri rendesi serperek 180 derecelik fırına verin. Kaşarlar eriyene kadar pişirin. Üzerinde turşu, ketçap ve mayonez ile servis yapın.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi ,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi yapılışı,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi anlatımı

Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun
Malzemeler :
* 5 Patates
2 Çorba K. Tereyağı
1 Su B. Kaşar Peyniri Rendesi
2 Kırmızı Biber
1 Demet Ispanak
2 Çorba K. Yoğurt
1 Çorba K. Mayonez
Tuz
Karabiber
Toz Kırmızı Biber
Hazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Patatesleri yıkayın ve aluminyum folyoyo sarın. Fırın tepsisine koyun ve 250 derecelik fırında içi lokum gibi olacak kadar pişirin. Ispanakları ve kırmızı biberleri ince kıyın. Tavaya sıvıyağ dökün ve sebzeleri soteleyin.
Fırından çıkan patatesleri, folyolarını açmadan bıçakla ortasından yarın. İçlerine önce tereyağı koyun ve karıştırın. Kaşar peyniri rendesi dökün. Ardından ıspanaklı karışımdan koyun. Yoğurdu ve mayonezi çırpıp üzerlerine sos şeklinde dökün. En son tekrar kaşar peyniri rendesi dökebilirsiniz.
Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi ,Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi yapılışı,Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi anlatımı,Oktay Usta Yoğurt Soslu Ispanaklı Kumpir Tarifi resimli anlatım

Oktay Usta Kumpir Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İLE

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun İyi Günler
Malzemeler :
* 8 patates
* 1 kase amerikan salatası
* mısır
* tereyağı
* kaşar peyniri
* sosis
* zeytin
* mantar
* karnişon turşu
* mayonez
* ketçap
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı :
Patateslerin tamamını alüminyum folyo ile sararak 200 derecelik fırında pişmeye bırakın. Diğer tarafta iç malzemesini hazırlayın. Pişmiş olan patatesleri folyodan ayırmadan yarıya bölün. İçine servis bıçağı ile biraz tereyağı alarak iç kısmını iyice yumuşatın. Daha sonra içerisine istediğiniz malzmeleri koyarak ketçap ve mayonez ile servis yapın.
Oktay Usta Kumpir Tarifi ,Oktay Usta Kumpir Tarifi yapılışı,Oktay Usta Kumpir Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Kumpir Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Kumpir Tarifi anlatımı,Oktay Usta Kumpir Tarifi resimli anlatım

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :

* 3 Su B. Söke Un
125 Gr Margarin
1 Su B. Sulu Yoğurt
1 Çay K. Karbonat
1 Tatlı K. Tuz
* Üzeri İçin:
200 Gr. Kıyma
2 Soğan
3 Biber
2 Domates
Mantar
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Kaşar Peyniri
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Soğanları ve mantarları doğrayın. Tavaya sıvıyağ dökün. Soğanları kavurun. Ardından mantarı koyun suyunu çekince kıymayı ekleyin. Karıştırarak kavurun. Biberleri de doğrayıp tavaya ekleyin. Domatesleri yuvarlak dilimleyin.
Hamuru hazırlamak için; unu karıştırma kabına alın. Margarini, yoğurdu, karbonatı ve tuzu ilave edin. İyice yoğurarak biraz cıvık kıvamda bir hamur elde edin. Yağlanmış yuvarlak tepsiye hamuru alın. Elinizle bastırarak tepsiye iyice yayın. Üzerine çatalla delikler açın.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Fırından çıkan pişmiş hamurun üzerine hazırlanan iç harcı dökün ve yayın. Dilimlenen domatesleri üzerine dizin. Son olarak rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Tekrar fırına koyup 10 dakika kadar daha pişirin.

Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi ,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi yapılışı,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi anlatımı,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi yapımı

Oktay Usta Saklı Bahçe Börek Tarifi YEŞİL ELMA VİDEOSU İLE BİRLİKTE

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 4 Yufka
1 Haşlanmış Patates
150 Gr. Beyaz Peynir
1 Tutam Maydanoz
1 Tutam Dereotu
1 Tutam Nane
* Sosu İçin:
2 Yumurta
1 Su B. Süt
1 Çay B. Sıvıyağ
Hazırlanışı
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Tepsiyi yağlayın ve bir bütün yufkayı içine yerleştirin. Yufkanın kenarları dışarıda kalacak. Haşlanmış patatesi ve beyaz peyniri rendeleyin. Yeşillikleri doğrayın ve içine ilave edin. İç harcı karıştırın. Kalan yufkaları 4e bölün. İç harcı hepsine paylaştırın. Rulo şeklinde sarın ve gül böreği gibi kıvırın.
Elde ettiğiniz yuvarlakları tepsideki yufkanın üzerine dizin. Yumurtaları kırın. Sütü ve sıvıyağı da ekleyip iyice çırpın. Elde ettiğiniz sosu üzerine dökün. Tepsinin kenarlarından sarkan yufkaları da üstüne kapatın. Kalan sosu da dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

16 Ekim 2010 Cumartesi

Oktay Usta Dereotlu Soslu Börek Tarifi YEŞİL LEMA BÖLÜMÜ İLE BİRLİKTE

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Merhaba Dostlar Buyrun İyi Günler
Dereotunu ince ince kıyın. Karıştırma kabına alın.
Yoğurdu, peyniri ve sıvıyağı ilave edin.
Hepsini iyice karıştırın
Malzemeler :
* 3 Yufka
* Sosu İçin:
2 Yumurta
1 Su B. Yoğurt
150 Gr. Beyaz Peynir
1 Tutam Dereotu
3 Çorba K. Sıvıyağ
Çörekotu
* Kızartmak İçin:
Sıvıyağ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Dereotunu ince ince kıyın. Karıştırma kabına alın. Yoğurdu, peyniri ve sıvıyağı ilave edin. Hepsini iyice karıştırın. Sos kıvamında bir iç harç elde edeceksiniz. Yufkayı açın ve iç harçtan her tarafına serpip, elinizle yayın.
İkinci yufkayı açıp üzerine kapatın. İç harcı dökün ve yine yayın. Üçüncü yufkayı da serin, kalan iç harcı üzerine serpin. Çörekotu serpin. Bir kenarından başlayarak rulo şeklinde sarın. Ortaya gelince, karşı kenarını da aynı şekilde sarın.
Tam ortada birleştikleri yerde kesin. Ruloları da 2 parmak kalınlığında kesin. Buzdolabında dinlendirin. İyice ısıtılmış sıvıyağda kızartın. Servis tabağına alın.

Oktay Usta Peynirli Katmerli Börek Tarifi Yeşil Elma

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 1 Çay B. Su
1 Çay B. Zeytinyağı
1 Çay B. Yoğurt
2 Yumurta
Yarım Paket Yaşmaya
Tuz
Alabildiği Kadar Söke Un
* Arkatları İçin:
Margarin
* İç Harcı İçin:
Beyaz Peynir
Dereotu
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Karıştırma kabına suyu, mayayı ve yoğurdu alıp, elinizle karıştırın. Zeytinyağını ve yumurtaları ekleyin. Yumurtalardan birinin sarısını üzeri için ayırın. İyice karıştırdıktan sonra tuzunu ve ununu (9 yemek kaşığı kadar) ekleyip yoğurun. Hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurun. Hamuru ikiye bölün ve ikisini de yuvarlak tepsi kadar açın. Birinin üzerine yumuşak margarin sürün.
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Diğer hamuru üzerine kapatın ve onun üzerine de yumuşak margarin sürün. Rulo şeklinde sarın ve bıçakla ortadan ikiye kesip buzdolabında dinlendirin. İç harcı için; dereotunu doğrayın ve karıştırma kabına alın. Beyaz peyniri de içine parçalayın ve karıştırın. Dolapta dinlenen hamuru alın ve 2 parmak kalındığında dilimler kesin. Hamurların tam ortasından bastırarak kenarlarını da ortaya doğru alın. Burayı taban kısmı yapın ve ters çevirin.
Diğer tarafını da parmaklarınızla bastırarak açın. Bütün bezeleri aynı şekilde açtıktan sonra üzerlerine iç harçtan koyun. Hamurun üzerini yarım şekilde kapatın. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. İsteğe göre çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

14 Ekim 2010 Perşembe

Oktay Usta Fındıkzade Tatlısı Tarifi YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İLE BİRLİKTE İZLE

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Yumurtaları karıştırma kabına kırın ve koyup iyice çırpın.
Hindistan cevizini, toz fındığı, galeta ununu,
kabartma tozunu, vanilyayı ve sıvıyağı ekleyin.
Malzemeler :
* Fındıkzade Tatlısı
* 4 Yumurta
1 Su B. Toz Şeker
1 Su B. Hindistan Cevizi
1 Su B. Toz Fındık
1 Su B. Galeta Unu
1 Su B. Sıvıyağ
1 Paket Vanilya
1 Paket Kabartma Tozu
* Şerbeti İçin:
1,5 Su B. Su
1 Su B. Toz Şeker
* Üzeri İçin:
1 Poşet Toz Şanti
1 Su B. Süt
* Süslemek İçin:
Fındık
Hazırlanışı
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Yumurtaları karıştırma kabına kırın ve koyup iyice çırpın. Hindistan cevizini, toz fındığı, galeta ununu, kabartma tozunu, vanilyayı ve sıvıyağı ekleyin. Çırpma teliyle iyice karıştırın. Yağlanmış cam fırın kabına karışımı dökün.
Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında pişirin. Şerbeti için tencerede suyu, şekeri isterseniz limon dilimi ekleyip kaynatın. Soğuyunca pişen tatlının üzerine gezdirin. Krem şantiyi ve sütü iyice çırparak köpürtün. Şerbetini çeken tatlının üzerini krem şantiyle kaplayın. Fındıkla üzerini süsleyin ve servis edin.
Oktay Usta Fındıkzade Tatlısı Tarifi (VİDEOLU) ,Oktay Usta Fındıkzade Tatlısı Tarifi (VİDEOLU) yapılışı,Oktay Usta Fındıkzade Tatlısı Tarifi (VİDEOLU) yeşil elma,Oktay Usta Fındıkzade Tatlısı Tarifi (VİDEOLU) yeşil elma izle,Oktay Usta Fındıkzade Tatlısı Tarifi (VİDEOLU) nasıl yapılır,yeşil elma 16 ağustos izle,16 ağustos yeşil elma bölümü izle

12 Ekim 2010 Salı

Oktay Usta Çikolatalı Bademli Kurabiye Tarifi (VİDEOLU)

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

8 Ekim 2010 Cuma

Oktay Usta Kratonlu Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi YEŞİL ELMA VİDEOSU İZLE

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜNÜ VE RESİMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Kratonlu Sebzeli Mercimek Çorbası:
1,5 Su B. Organik Kırmızı Mercimek
1 Havuç
1 Soğan
1 Patates
1 Çorba K. Tereyağı
4 Dilim Kepekli Tost Ekmeği
Su,Tuz
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜNÜ VE RESİMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Mercimeği yıkayıp süzün. Havucu, soğanı ve patatesi soyun. Hepsini ince ince doğrayın. Mercimeği ve doğradığınız sebzeleri düdüklü tencereye koyun. Düdüklü tencerede ya da dilerseniz normal tencerede hepsini haşladıktan sonra blendırla iyice karıştırın. Bütün sebzeleri iyice ezdikten sonra servis kasesine alın.
Kratonu için; Ekmekleri küp küp doğrayın. Fırın tepsisine koyun ve 180 derecelik fırında kurutun. Çorbayı servis etmeden hemen önce ekmekleri üzerine serpin.

Oktay Usta Sebzeli Patates Salatası Tarifi (VİDEOLU) YEŞİL ELMA

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Sebzeli Patates Salatası
* 5 Adet Haşlanmış Patates
1 Su B. Haşlanmış Bezelye
1 Su B. Haşlanmış Mısır
1 Tutam Maydanoz
Tuz
Karabiber
* Sosu İçin:
1 Su B. Yoğurt
1 Çay B. Zeytinyağı
Yarım Limon
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Patateslerin kabuğunu soyun ve doğrayın. Maydanozu da ince ince kıyın. Karıştırma kabına hepsini alın. Haşlanmış bezelyeyi ve mısırı ilave edin. Tuzunu, karabiberini atın.
Sosu için ayrı bir karıştırma kabında yoğurdu, zeytinyağını ve yarım limon suyunu karıştırın. Patates salatasına sosunu da döküp karıştırdıktan sonra servis edebilirsiniz.

7 Ekim 2010 Perşembe

Oktay Usta Peynirli Gül Poğaça Tarifi Yeşil Elma

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Tavuklu Kesme Çorba Tarifi (VİDEOOLU)

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Tavuklu Kesme Çorba
* 1 Su B. Kesme Hamur
1 Çay B. Mercimek
2 Tavuk Baget
1 Çorba K. Söke Un
1 Çorba K. Domates Salçası
1 Tatlı K. Biber Salçası
1 Domates
2 Biber
Tavuk Suyu
Tuz
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Tavukları haşlayın. Tereyağını tencereye koyun. Sıvıyağı da dökün. Unu ilave edin ve 1 dakika kadar kavurun. Salçaları ilave edin. Önce soğuk suyu, ardından tavuk suyunu dökün. Haşlanmış mercimeği ve kesme hamurları ekleyin. Haşlanmış tavuğu didin ve çorbaya koyun. Domates ve biberi ince ince doğrayın ve en son olarak ilave edip pişmeye bırakın. Kıvamı koyulaşınca servis kasesine alın.

5 Ekim 2010 Salı

Oktay Usta Gökçesu Pilavı Tarifi

TARİFİN VİDEO VE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 3 su b.pirinç
* 1 soğan
* 1.5 su b.haşlanmış nohut
* 3 havuç
* 1 su b.et suyu
* 1 çorba k.tereyağı
* 1 tutam dereotu
* sıvıyağ
* tuz
* su
Hazırlanışı :
Tencereye sıvıyağı alarak ince doğranmış soğan ve tereyağını beraber kavurun.Daha sonra üzerine pirinci de ekleyin. Ardından rendelenmiş nohutu ve havucu da ekleyerek tuzunu ve et suyunu ekledikten sonra sıcak su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın. Suyunu çekip pişen pilava ince doğranmış dereotunu ekleyerek karıştırın.
TARİFİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 3.5 su b.iri bulgur
* 3 soğan
* 1 kase domates kurusu
* 1 tutam biber kurusu
* 1 su b.et suyu
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı :
Soğanları tereyağı ve sıvıyağ karışımında kavurun. Ardından bulguru da ekleyerek bir süre kavurun. Ardından suda bir
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi ,Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi yapılışı,Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi yapımı,Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi anlatımı,Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Domates ve Biber Kurulu Bulgur Pilavı Tarifi nasıl yapılır,oktay usta pilav tarifleri

Hakan Şükür Yeşil Elma Pogramı İzle

SAYAC