Malzemeler :
* 1 kereviz
* 1 parça lahana
* 1 diş sarımsak
* 1 kase yoğurt
* 1 çorba k. mayonez
* tuz
* 2 çorba k. keten tohumu
Hazırlanışı :
Karıştıra kabına 1 kase yoğurdu alın.Üzerine 1 çorba kaşığı mayonez ilave edin ve çırpma teliyle karıştırın.Lahanayı ince olarak kesin ve karıştırma kabına ilave edin.Karıştırma kabına 1 adet kerevizi rendeleyin.
Üzerine 1 diş sarımsağı ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın.Servis tabağına salatayı ilave edin.Üzerine keten tohumu ilave edip servis edin. AFİYET OLSUN...
Bu Blogda Ara
16 Aralık 2008 Salı
Keten Tohumlu Beyaz Salata
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder