Malzemeler :
* 1 kg.havuç
* 1 su b.toz şeker
* 1 p.petibör bisküvi
* 1 tatlı k.tarçın
* 1 su b.ceviz
* Hindistan cevizi
Hazirlanisi :
Havuçları rendenin ince yerinden rendeleyin, Üzerine 1 su b. toz şekeri ekleyerek kısık ateşte arada bir karıştırarak soteleyin. suyunu çekene kadar pişirin.
Diğer tarafta bisküvileri ve cevizleri karıştırma kabında kırın. Bu karışımı sotelenen havuca ekleyin. Biraz tarçın ekledikten sonra tekrar karıştırın.
Harcı Hindistan cevizi içerisinde rulo yapın. Streç film ile sarın. Buzdolabında bir süre beklettikten sonra dilimleyerek servis yapın.
Bu Blogda Ara
8 Şubat 2009 Pazar
Havuçlu Cevizli Baton Pasta
Etiketler:
ceviz,
havuç,
oktay usta,
oktay usta pasta tarifleri,
pastalar,
yemek tarifleri,
yemekteyiz
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder