Malzemeler :
* 1 adet çekirdekli tam buğday ekmeği
* 300 gr. tavuk eti
* 4 diş sarımsak
* 4 domates
* 1 soğan
* 7 mantar
* 5 biber
* 1 kase soya filizi
* 1 kase yoğurt
* Sıvıyağ
* Tuz, karabiber
Hazırlanışı :
7 adet mantarı ve 1 adet soğanı küp olarak kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Üzerine soğanı ve mantarı ilave edip soteleyin.Üzerine 300 gr.küp kesilmiş tavuk etinini dahil edin ve sotelemeye devam edin.Üzerine biberleri,soya filizini ilave edip soteleyin.
1 adet çekirdekli tam buğday ekmeğinin kapak kısmını kesin.Ekmeğin içini boşaltın.Ekmeğin içine tavuklu ve mantarlı iç harç ile doldurun.Üzerine yoğurt ilave edip servis edin.
Bu Blogda Ara
24 Haziran 2009 Çarşamba
Tavuklu Köy Ekmeği
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder