Bu Blogda Ara

6 Eylül 2009 Pazar

Oktay Usta Ağlayan Pasta Tarifi

TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK VE RESMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler
4 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
3 yemek kaşığı kakao(25gr)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
4 yemek kaşığı süt
1 paket hazır çikolata sosu
1 paket krem şanti
1,5 su bardağı süt(kek pişince üstüne dökülecek)
Hazırlanışı
Yumurta ve şekeri iyice çırpın. unu,kakaoyu,vanilini,kabartma tozunu ve 4yemek kaşığı sütüde ekleyip tekrar çırpın. dikdörtgen borcamda yaklaşık 40 dk 180 derecede keki pişirin. Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpın. Çikolata sosunuda paketteki tarife göre hazırlayın kek pişince 1,5 su bardağı sütü kekin üstüne dökün. Krem şantiyi kekin üzerine yayın ve daha sonra çikolata sosunuda kremşantinin üstüne yayın. Afiyet olsun
TARİFİN YEŞİL ELMA BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK VE RESMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ağlayan Pasta ,Ağlayan Pasta tarifleri,Ağlayan Pasta tarifi,Ağlayan Pasta tarif,Ağlayan Pasta yapılışı,Ağlayan Pasta yapımı,Ağlayan Pasta anlatımı,Ağlayan Pasta nasıl yapılır,Ağlayan Pasta oktay usta,oktay usta Ağlayan Pasta tarifi,Ağlayan Pasta ramazan tarifi,Ağlayan Pasta sahur tarifleri,Ağlayan Pasta yemekleri

0 yorum:

SAYAC