Malzemeler :
* 10 yaprak baklavalık yufka
1 kase ceviz
150 gr.tereyağı
1 çay b.sıvıyağ
Hazırlanışı
1 kase cevizi küçük parçalara kırın. Baklavalık yufkaların üzerine ceviz parçaları ilave edin ve ve karışılıklı olarak sarın.
Fırın tepsisine baklavalaık yufkaları dizin. Bir tavaya 150 gr.tereyağını ve sıvıyağ ilave edin ve eritin. Tepsideki baklavalık yufkaların üzerine eritilmiş olan tereyağı ve sıvıyağ dökün.
Önceden ıstılmış olan 180 derecelik fırında pişirin.
oktay usta,oktay usta tarifleri,yemek tarifleri,börek tarifleri,oktay usta börek tarifleri,kolay yemek tarifleri,resimli yemek tarifleri,oktay usta yemek tarifleri
Bu Blogda Ara
15 Ocak 2010 Cuma
Oktay Usta Sarı Burma Tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder