Malzemeler :
* Yarım Kg. Kuzu Külbastı
4 Patates
1 Çiçek Brokoli
Taze Kekik
1 Soğan
5 Acı Biber
Yarım Çay B. Süt
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kekik
1 Çorba K. Tereyağı
Hazırlanışı
Eti bir kaba alın. Üzerine soğan rendesini, tuzu, taze kekiği, sıvıyağ ve sütü ekleyerek iyice yedirene kadar biraz yoğurun. Kabın üzerini streç film ile kapatıp bir kaça saat dinlendirin.
Daha sonra eti az yağda yüksek ateşte iki taraflı pişirin. Yarı kıvamda haşlanmış patatesleri ve acı biberleri de bu tavada kızartın. Külbastıyı haşlanmış brokoli, atateslerle ve biberlerle beraber servis edin.
oktay usta,oktay usta yemek tarifleri,yemek tarifleri,yemek,külbastı tarifi,oktay usta külbastı tarifi,resimli yemek tarifleri,kolay yemek tarifleri
Bu Blogda Ara
22 Ocak 2010 Cuma
Oktay Usta Sebzeli Külbastı Tarifi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder