Bu Blogda Ara

19 Ekim 2010 Salı

Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 2 Paket Karışık Erişte
1 Tavuk Göğsü
1 Kase Mantar
1 Kase Çeri Domates
Sıvıyağ
Sarımsak
Soya Sos
Değirmen Karabiber
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Erişteyi az suda haşlayın. Tavuk göğsünü ince dilimleyin ardından jülyen doğrayın. Mantarları da ince ince doğrayın. Birkaç diş sarımsak doğrayın. Yağ döktüğünüz tavada önce sarımsakları ve mantarları kavurun. Dilerseniz zencefil de rendeleyebilirsiniz.
Tavukları da ekledikten sonra karıştırmaya devam edin. Tavuklar kavrulduktan sonra domatesleri, soya sosunu ve karabiberi ekleyerek pişmeye bırakın. Haşladığınız erişteyi geniş bir servis tabağına alın. Ortasına tavukları koyun.

Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi ,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi yapılışı,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi anlatımı,Oktay Usta Erişteli Tavuk Tarifi yeşil elma

0 yorum:

SAYAC