Bu Blogda Ara

24 Ekim 2010 Pazar

Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi YEŞİL ELMA RESİM VİDEO

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Karıştırma kasesine mayayı koyun ve üzerine ılık su ekleyip
elinizle mayayı eritin. Unun üzerine tuz ve şeker serpip, harmanlayın.
Malzemeler :
* Sandeviç Ekmeği İçin:
3 Su B. Söke Un
Yarım Paket Yaş Maya
1 Çay B. Süt
Yarım Çay B. Sıvıyağ
Tuz
Su
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
* Üzeri İçin:
1 Yumurta Sarısı
* Arası İçin:
5 Dilim Füme Somon
1 Kırmızı Soğan
1 Kırmızı Biber
1 Demet Kıvırcık
1 Salatalık
Hazırlanışı
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Karıştırma kasesine mayayı koyun ve üzerine ılık su ekleyip elinizle mayayı eritin. Unun üzerine tuz ve şeker serpip, harmanlayın. Mayanın kasesine unu dökün ve yoğurmaya başlayın. Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edin. İyice yoğurduktan sonra 5 bezeye bölün. Küçük rulo şekli verin. Kenarları ince, ortası şişkin olmalı. Yağlanmış tepsiye dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve mayalanmaya bırakın.
Fırına koymadan bir çubuk yardımıyla sandviçlerin ağız kısmını çizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Sandviçlerin ağzını açın. Kıvırcığı, kırmızı soğanı, salatalığı ve kırmızı biberi dilimleyin. Sandviçlerin içine hepsinden koyun. Son olarak da bir dilim somon yerleştirin.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi ,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi yapılışı,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi anlatımı,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Somon Fümeli Soğuk Sandeviç Tarifi video

0 yorum:

SAYAC