Bu Blogda Ara

19 Ekim 2010 Salı

Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* Sebze Soteli Fırında Levrek:
2 Levrek
Tuz
Karabiber
* Mantolamak İçin:
Söke Un
Yumurta
Tost Ekmeği
Yeşil Soğan Yaprağı
Maydanoz
* Garnitürü İçin:
1 Kase Soya Filizi
2 Havuç
Yarım Pırasa
1 Patates
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
* Salatası İçin:
Kırmızı Soğan
Çeri Domates
Marul
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Levrekleri temizleyip dilimleyin. Üzerlerine tuz ve karabiber dökün. Yeşil soğanı ince ince kıyın. ekmekleri iyice ufalayın. İkisini bir tabakta karıştırın. Yumurtayı kırıp çırpın. Balık dilimlerini önce iki taraflı olarak una bulayın. Sonra tek tarafını yumurtaya ve ekmeğe batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Garnitürü hazırlarken; patatesi, havucu ve pırasayı ince ince doğrayıp yağda kavurun. Tuzunu ve karabiberini ilave edin.
Salata malzemelerini doğrayın ve servis tabağının kenarlarına koyun. Ortaya sotelenen garnitürü dökün. Garnitürün üzerine pişen balıkları alın.
Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi ,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi anlatımı,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Sebze Soteli Fırında Levrek Tarifi yapımı

0 yorum:

SAYAC