Bu Blogda Ara

17 Ekim 2010 Pazar

Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi YEŞİL ELMA

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :
* 8 haşlanmış patates
* 2 çorba k.tereyağı
* 1 su b.kaşar peynir rendesi
* 3 sosis
* siyah zeytin
* yeşil zeytin
* tane mısır
* bezelye
* ketçap
* mayonez
* tuz, karabiber
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı :
Haşlanmış patatesleri püre haline getirin. Üzerine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek karıştırın. Daha sonra bu karışıma kaşar peyniri rendesini de ekleyin. Hazırladığınız patates pürelerini sufle kaplarının içinde bir havuz oluşturacak şekilde kaplayın.
Diğer tarafta iç harcı için karıştırma kabına doğranmış sosis, siyah zeytin, yeşil zeytin, tane mısır ve bezelyeyi alarak sufle kaplarına paylaştırın. Üzerine kaşar peyniri rendesi serperek 180 derecelik fırına verin. Kaşarlar eriyene kadar pişirin. Üzerinde turşu, ketçap ve mayonez ile servis yapın.
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi ,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi yapılışı,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Porsiyonluk Kumpir Tarifi anlatımı

0 yorum:

SAYAC