Bu Blogda Ara

17 Ekim 2010 Pazar

TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Malzemeler :

* 3 Su B. Söke Un
125 Gr Margarin
1 Su B. Sulu Yoğurt
1 Çay K. Karbonat
1 Tatlı K. Tuz
* Üzeri İçin:
200 Gr. Kıyma
2 Soğan
3 Biber
2 Domates
Mantar
Sıvıyağ
Tuz
Karabiber
Kaşar Peyniri
TARİFİN RESMİ VE YEŞİL ELMA BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ
Hazırlanışı
Soğanları ve mantarları doğrayın. Tavaya sıvıyağ dökün. Soğanları kavurun. Ardından mantarı koyun suyunu çekince kıymayı ekleyin. Karıştırarak kavurun. Biberleri de doğrayıp tavaya ekleyin. Domatesleri yuvarlak dilimleyin.
Hamuru hazırlamak için; unu karıştırma kabına alın. Margarini, yoğurdu, karbonatı ve tuzu ilave edin. İyice yoğurarak biraz cıvık kıvamda bir hamur elde edin. Yağlanmış yuvarlak tepsiye hamuru alın. Elinizle bastırarak tepsiye iyice yayın. Üzerine çatalla delikler açın.
Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. Fırından çıkan pişmiş hamurun üzerine hazırlanan iç harcı dökün ve yayın. Dilimlenen domatesleri üzerine dizin. Son olarak rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Tekrar fırına koyup 10 dakika kadar daha pişirin.

Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi ,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi yapılışı,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi nasıl yapılır,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi yeşil elma,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi anlatımı,Oktay Usta Vezir Böreği Tarifi yapımı

0 yorum:

SAYAC